Verkouden - update plaatje

Door Plasma_Wolf op zaterdag 11 september 2010 16:11 - Reacties (12)
Categorie: Algemene stuff, Views: 4.496

Al aan het eind van mijn eerste week op de universiteit. Het begint altijd weer met keelpijn, die nu gelukkig bijna over is. Midden in de nacht wakker geworden vanwege een verstopte neus. Zie daarmee maar eens behoorlijk in slaap te vallen.

Te verkouden en vermoeid om ook maar iets te doen, dus de computer had ik vanochtend na 10 minuten al weer uitgezet. Ik hoop dat het morgen over is, want ik wil eigenlijk geen college missen, vooral niet zo vroeg.

Hoe dan ook, in mijn tweede sessie kort en nutteloos achter de pc zitten heb ik dit gevonden, ik dacht dat het wel leuk zou zijn.

http://www.likecool.com/Gear/Pic/CtrlV%20CtrlX%20Ctrl%20Z/CtrlV-CtrlX-Ctrl-Z.jpg

Volgende: Chapter 4 - Invasion 09-'10 Chapter 4 - Invasion
Volgende: Chapter 3 - Katana 09-'10 Chapter 3 - Katana

Reacties


Door Tweakers user Wiethoofd, zaterdag 11 september 2010 16:25

offtopic:
FYI staat design-milk geen hotlinking toe, zet de pic even in je fotoalbum ;)

Leuk plaatje, kende em al. Verder: Beterschap!

[Reactie gewijzigd op zaterdag 11 september 2010 16:25]


Door Tweakers user painkill, zaterdag 11 september 2010 16:25

Dan mag ik je feliciteren.
Je hebt dit namelijk niet alleen, sterker nog, ik denk dat 1 op de 5 mensen momenteel hier last van hebben. Na een lange tijd vakantie is iedereen altijd wat vatbaarder voor ziektes. Niet alleen omdat ze meer gespannen zijn in de eerste weken etc. Maar ook omdat je in de vakantie waarschijnlijk minder met mensen bent omgegaan. EN omdat er natuurlijk van alles uit het buitenland meekomt.

Je plaatje werkt trouwens niet.

Door Tweakers user Spesh, zaterdag 11 september 2010 16:37

Het geluk om lekker een paar daagjes ziek thuis te zitten heb ik nou nooit, ben volgens mij al sinds kind niet meer ziek geweest.

Door Tweakers user jbdeiman, zaterdag 11 september 2010 16:38

Zie hier:
http://www.likecool.com/CtrlV_CtrlX_Ctrl_Z--Pic--Gear.html

Leuk is dat, straks vraagt iemand om een schaar door naar de CTRL-X te vragen..:)
Lastig is alleen dat je voor CTRL+V verschillende tools kan hebben:
tape
lijm
prittstift (plaksel)

moet je dan weer vragen welke ctrl-v tool ze hebben willen :+


Door Tweakers user Reboot, zaterdag 11 september 2010 16:58

ctrl+c is gewoon een oude polaroid camera? =D

Door Tweakers user EvilWhiteDragon, zaterdag 11 september 2010 18:17

Beterschap!

Enne, om eerlijk te zijn denk ik dat je makkelijker nu een college kan missen dan meer richting het examen. Hangt er wel een beetje vanaf of het een eerste of tweede college is van dat vak. De eerst wil je eigenlijk wel altijd bij zijn is mijn ervaring.

Door Tweakers user Unflux, zaterdag 11 september 2010 19:30

Design-Milk.com, misschien een reupload waard? :$

Door Tweakers user Plasma_Wolf, zaterdag 11 september 2010 21:48

Ik heb geen enkel probleem met het plaatje, maar ik zal de link van jbdeiman wel even volgen om hem daarmee te uploaden. Misschien dat dat dan beter werkt.

Door Tweakers user Sigurdar, zondag 12 september 2010 01:46

Ik mocht mijn eerste colleges beginnen met een keelontsteking :/ Toch overal heen geweest, omdat ik inderdaad ook niet m'n eerste colleges wou missen. Gelukkig gaat het nu beter dus kan ik volgende week overal met volle energie aanwezig zijn :D

Beterschap overigens.

Door Tweakers user YopY, zondag 12 september 2010 02:08

Wie laat zich nu tegenhouden door een eenvoudige verkoudheid? Even bikkelen jongens, :+.

Door Tweakers user ChaZy20, zondag 12 september 2010 02:25

CTRL+C is Carbon papier

Reageren is niet meer mogelijk